Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Bicibarris2015: Itineraris per la memòria de les dones

150 150 opcions.coop

Biciclot dedica el Bicibarris 2015 a fer una petita aportació que reculli i dignifiqui la memòria de les dones a Barcelona.
Aquesta edició busca denunciar l’escassa presència femenina al nomenclàtor de la ciutat, i alhora conèixer les dones, i les històries, que donaren nom a carrers i places dels nostres barris; volem denunciar també la divisió sexual del treball, i fer visible el treball reproductiu i les cures a la ciutat, per veure com es feia antigament i com es fa avui dia; volem fer un reconeixement al paper de les dones en l’àmbit del treball remunerat i en les lluites obreres, perquè massa sovint aquestes protagonistes anònimes han quedat invisibilitzades en l’imaginari col·lectiu sota la figura masculina genèrica de l’obrer; i volem, finalment, reivindicar el paper de la lluita feminista en el combat per la ciutat, perquè la seva aportació ha estat determinant per dignificar i guanyar uns barris on es pugui viure.

Us animem a participar dels Itineraris per la memòria de les dones a la ciutat que enguany ens conduirà per sis barris de Barcelona: l’Eixample, Sant Martí, Ciutat Vella, les Corts i Sant Andreu.

Més informació

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial