Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Nous reptes, noves mirades: nou equip!

150 150 opcions.coop

Com molts sabeu, Jordi Via, soci d’Arç i coordinador de mésOpcions, va ser nomenat fa uns mesos responsable del nou Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, motiu pel qual hem hagut de repensar i reestructurar l’equip del projecte.

Ens il·lusiona poder presentar-vos avui qui som i anar-vos explicant, a poc a poc, els nostres reptes i objectius:

José Manuel Alonso
és l’actual responsable de la coordinació general de mésOpcions i qui s’ocuparà de la relació amb socis/es de serveis i proveïdors:
“Sóc un andalús tot terreny: economista heterodox de formació, amb experiència en coordinació d’equips i en administració en el sector no lucratiu, percussionista en el temps lliure. Amb moltes ganes de desenvolupar alternatives en el camp de l’economia cooperativa i solidària!”

Laura Camprubí és ara la responsable de l’administració i la persona qui s’ocuparà de la relació amb els socis i sòcies de consum:
“La Laura, enamorada dels paisatges, urbanita amb devoció i ambientòloga de professió, s’embarca a noves aventures amb facilitat tot aportant-hi entusiasme i energia a parts iguals. Decidida a explicar-vos el projecte i totes les seves virtuts fins a la sacietat….”

Entre l’Andreu Camprubí i la Marta Pulgar s’ocupen de la comunicació del projecte i del servei d’activació comercial.
“Sóc un lleidatà empeltat a Barcelona, novell de tant però expert en tirar-me a la piscina. Sóc sociòleg i també emprenedor del temps de la multitasca imposada per la precarietat. Si vols que les coses passin, col·labora perquè passin”, diu l’Andreu.
“Comunicadora social des de la participació i la cooperació. Mare i treballadora múltiple: participo a la XES, a la FESC, a Pam a Pam i treballo per diferents entitats socials. Ser feliç també és una forma de resistir”,
es presenta la Marta.
No dubteu a contactar amb nosaltres sempre que ho vulgueu!

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial