Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Butlletí mésOpcions d’octubre 2017

1024 432 opcions.coop

 

mésOpcionsButlletí octubre 2017mésOpcions a facebookmésOpcions a Twitterweb mésOpcionsenviar un correu electrònic a mésOpcions

Més opcions al teu abast

La plataforma de consum mésOpcions arrenca el curs presentant nous avantatges perquè les persones usuàries gaudim d’un accés preferent a productes i serveis de l’economia social i solidària i a preus cooperatius. mésOpcions treballa per construir mercat social a Catalunya, fomentar el consum conscient i transformador i aconseguir una societat més justa i millor.

Les opcions que us presentem són alternatives reals a les companyies i empreses de l’economia tradicional i són econòmicament socials i solidàries. I si ara mateix no cerques alternatives en aquests àmbits de consum, no pateixis, en propers butlletins trobaràs altres informacions i opcions d’interès. Sempre hi ha… més Opcions. Més informació, en aquest enllaç.

I en el proper butlletí, et presentarem altres opcions també molt interessants. Entre d’altres, i amb la col·laboració de QuèViure, et presentarem minicistelles i cistelles de Nadal, de productes ecològics i de proximitat, per autoconsum o per regalar.

Aquest mes d’octubre destaquem

Som EnergiaSom Energia és consolida com l’alternativa verda i cooperativa a la comercialització de l’energia elèctrica convencional a Catalunya. Amb prop de 37.000 persones sòcies i més de 55.000 contractes, promou la producció i comercialització d’energies d’origen renovable. Com a persona de mésOpcions, pots contractar el seu servei sense fer l’aportació de capital de 100 euros.
Fent PaísLa capsa regal catalana. FentPaís facilita que regalis i visquis tot el que t’enamora de Catalunya. Són experiències per descobrir els racons i les tradicions més singulars del país proporcionades per petites empreses arrelades al territori: nits amb encant, àpats km0, benestar, rutes culturals i d’aventura, natura i molt més. FentPaís espera amb un somriure la teva visita al seu web, la teva trucada o visita a la seva oficina de Manresa per oferir-te la millor selecció, ja sigui per un regal, per una experiència individual, en parella, amb amics o familiar. Com a persona de mésOpcions, adquireix el teu pac amb el 10% de descompte.
Som ConnexióSom Connexió és una operadora de telefonia que té clares les regles del joc: preus cooperatius, atenció personalitzada i servei de proximitat. És una cooperativa sense ànim de lucre que proporciona una oferta justa, sostenible i solidària en el camp de les telecomunicacions. Com a persona membre de mésOpcions, pots contractar el seu servei de telefonia mòbil sense l’aportació de capital de 100 euros.
COS cooperativa de salutCOS Cooperativa de salut ofereix serveis de medicina tant tradicional com natural i compta amb un equip multidisciplinari que engloba tots els aspectes de la salut de les persones: medicina general, psicologia, osteopatia, salut esportiva, maternitat i criança, salut infantil, odontologia i salut a l’empresa. Com a persona membre de mésOpcions, beneficia’t del 17% de descompte en la teva quota anual.
Fiare Banca ÈticaFiare Banca Ètica és un banc cooperatiu propietat de milers de persones i organitzacions i que dona als seus socis i clients els espais per poder controlar l’activitat del propi banc des del punt de vista ètic. Actua sota els principis de les finances ètiques i es basa en la transparència, la participació, la democràcia i el crèdit al servei de la justícia social. Inverteix en projectes socials, mediambientals i culturals. Fiare Banca Ètica és una alternativa sòlida a la banca tradicional i capitalista. Ofereix comptes corrents, targetes i banca per internet i l’operativa que necessites pel dia a dia. Comença a treballar amb banca ètica i cooperativa!!
Fes-te persona sòcia de mésOpcions

Visita’ns a la FESC!

Del 20 al 22 d’octubre, la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona es vestirà d’iniciatives i projectes de l’Economia Social i Solidària per reflexionar sobre la construcció de comunitat, la gestió dels béns comuns o les relacions amb l’administració en un moment d’auge del sector.

mésOpcions, com cada any, hi serem per rebre totes les persones que ens vingueu a visitar, per seguir contribuint a la construcció de mercat social i a l’operativa de les cooperatives membres. El nostre espai, mòdul 34 a l’àrea de Serveis, estarà obert a tothom dissabte dia 21 de 10 h a 20:30 h i diumenge 22 de 10 h a 14:30 h. T’hi esperem amb alguna sorpresa!!

Fira d'Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC)
Per un consum transformador

mésOpcions

Som una cooperativa integral de consum i de serveis amb l’objectiu de contribuir a la construcció de mercat social i de fomentar l’economia social i solidària.

Volem transformar el consum impulsant l’operativa de les cooperatives, les empreses de l’economia social i les entitats de finances ètiques. Projectes amb vocació de ser útils a la societat, d’oferir serveis de qualitat i de minimitzar el seu impacte ambiental i que fomenten la democràcia econòmica, el treball digne i la participació interna.

 

 

  
  
   
   
mésOpcions a facebookmésOpcions a Twitterweb mésOpcionsenvia un correu electrònic a mésOpcions

 

© 2017 Tots els drets reservats

Reps aquestes notícies perquè la teva adreça de correu electrònic està inclosa a la llista de distribució del butlletí de mésOpcions.

Si vols contactar amb mésOpcions o modificar les teves dades, envia’ns un correu a contacte@mesOpcions.coop.
Si vols deixar de rebre aquest butlletí, fes clic en aquest enllaç.

 

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial