Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Butlletí extra de novembre de 2017

960 638 opcions.coop

 

En aquest butlletí extra de novembre destaquem:

1) Passa’t a les alternatives de consum. Si vols passar-te a les alternatives de consum i no saps com fer-ho, vine dissabte 2 de desembre al matí a la jornada Install Party que organitzem conjuntament amb Greenpeace i SetemCasal Calàbria 66 i t’ajudarem a contractar els serveis que necessites. Si ens portes les teves últimes factures d’electricitat, assegurances o telefonia, t’ajudarem a fer el canvi allà mateix. Perquè mésOpcions t’ho posa més fàcil que mai.
(2) La cooperativa de salut COS té en marxa la campanya #coscreixwww.coscreix.cat, per tal de finançar la incorporació de nous serveis de salut i el canvi de local que els ha de permetre fer-ho. La campanya es basa en l’emissió de títols participatius amb els quals finançar els canvis estructurals de la cooperativa, i estarà activa fins el 31 de desembre del 2017.
(3) Encara pots demanar el mini lot o lot de Nadal, de productes ecològics i de proximitat, per autoconsum o per regalar, que ens ha preparat Quèviure per a tota la nostra comunitat. Tens fins dilluns 11 de desembre.
(4) Per Nadal, regala igualtat de gènere. La cooperativa Abacus ha presentat la campanya La joguina que no existeix amb l’objectiu de lluitar contra els estereotips de gènere a l’hora de comprar joguines durant les festes de Nadal. A partir del 6 de desembre, posarà a la venda un pack solidari dirigit a persones adultes amb informació per sensibilitzar-les entorn als històrics rols socials i de gènere i la limitació que sovint suposen a les criatures per accedir a les joguines. Els beneficis d’aquest pack es dirigirà al programa “EnCORatja’t” de la Fundació Catalana de l’Esplai.

_______________________________________

Recorda també que les opcions que et presentem són alternatives reals a les companyies i empreses de l’economia tradicional i són econòmicament socials i solidàries. I si ara mateix no cerques alternatives en aquests àmbits de consum, no pateixis, en propers butlletins trobaràs altres informacions i opcions d’interès. Sempre hi ha… més Opcions. Més informació, en aquest enllaç. 

____________________________________________

Dissabte dia 2 t’ajudem a passar-te a les alternatives de consum

Vols instal·lar les alternatives d’opcions de consum i se’t fa una xic feixuc? Nosaltres t’ajudem!

Vine dissabte 2 de desembre al matí a la jornada Install Party que organitzem conjuntament amb Greenpeace i Setem a Casal Calàbria 66 i t’ajudarem a contractar els serveis que necessites. Si ens portes les teves últimes factures d’electricitat, assegurances o telefonia, t’ajudarem a fer el canvi allà mateix cap a Som EnergiaArç assegurances o Som Connexió. Perquè mésOpcions t’ho posa més fàcil que mai.

Llegeix més en aquest enllaç.

COS creix

La cooperativa de salut COS té en marxa la campanya #coscreixwww.coscreix.cat, per tal de finançar la incorporació de nous serveis de salut i el canvi de local que els ha de permetre fer-ho. La campanya es basa en l’emissió de títols participatius amb els quals finançar els canvis estructurals de la cooperativa, i estarà activa fins el 31 de desembre del 2017.Visualitza en aquest enllaç el seu vídeo de presentació – 1′ 40″
Vols un lot de Nadal per a autoconsum o per regalar?

Quèviure i mésOpcions et proposem gaudir d’unes festes de Nadal ecològiques i de proximitat amb els minilots i lots que dediquem a la nostra comunitat.
Configura el teu lot a partir de poc més de 10€! Hi trobaràs melmelades de Bouquet de l’Hort, patés de Es Pallarés, formatge ecològic de Puigcerver, pernil del Señorío de Montanera i galets de l’Hort del Silenci. També hi ha ventalls, xocolata i cafè d’Alternativa 3, neules i arrugats d’El Rosal, torrons de Massaxuxes, vins i caves de l’Olivera sccl i licor de nous de Tres cadires sccl.
Demanar-la és molt senzill. Només has de fer clic en aquest enllaç i configurar el lot que necessites. Per cada lot has d’indicar un mínim de quatre productes.
Si és per regalar, pots afegir la capsa envoltori de regal per 2,75€. I si no et va bé passar a recollir-la per una de les dues adreces que indiquem, te l’enviem per correu postal a on ens diguis per un cost afegit de 6,05€.
Tens fins l’11 de desembre per fer la teva comanda. Els lots s’enviaran o estaran disponibles a partir de dimecres 20 de desembre.
Les 20 primeres comandes rebran un llibre de regal! L’economia solidària en 100 paraules, de Jordi Garcia Jané, de recent edició, o bé el llibre Come y calla… o no, del Centre de Recerca i Investigació en Consum (actualment Revista Opcions).
Més informació en aquest enllaç del nostre web.La joguina que no existeix

Abacus cooperativa ha presentat la campanya La joguina que no existeix, que té com a objectiu lluitar contra els estereotips de gènere a l’hora de comprar joguines als infants aquest Nadal. Amb aquesta iniciativa, es pretén posar en el centre del debat el paper dels històrics rols socials i de gènere i la limitació que els estereotips suposen a l’hora de jugar als nens i nenes. Per reforçar-ho, es posarà a la venda la capsa de la joguina que no existeix, l’Adam, a partir del 6 de desembre, un pack solidari que destinarà els seus beneficis a ”EnCORatja’t”, una proposta educativa de la Fundació Catalana de l’Esplai, a Catalunya, i a la Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida, a Palma i Comunitat Valenciana, que advoquen per la igualtat de gènere i la violència zero.
L’espot de la campanya està visible en el canal youtube de l’Adam,la joguina que no existeix, i tots els continguts i aportacions d’experts en el món de l’educació i el joc els trobaràs a “lajoguinaquenoexisteix.com”. També hi ha presència a xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram. El web té l’objectiu de convertir-se en un fòrum de debat al voltant dels estereotips que hi ha instal·lats al món de la joguina, oferint eines per acostar-s’hi d’una manera crítica i profunda.

 

Per un consum transformador

mésOpcions

Som una cooperativa integral de consum i de serveis amb l’objectiu de contribuir a la construcció de mercat social i de fomentar l’economia social i solidària.

Volem transformar el consum impulsant l’operativa de les cooperatives, les empreses de l’economia social i les entitats de finances ètiques. Projectes amb vocació de ser útils a la societat, d’oferir serveis de qualitat i de minimitzar el seu impacte ambiental i que fomenten la democràcia econòmica, el treball digne i la participació interna.

AbacusArç CooperativaBiciclotCelobert

COS cooperativa de salutDiva HogarFem EscalaFent País

Fiare Banca ÈticaSom ConnexióSom Energia

mésOpcions a facebookmésOpcions a Twitterweb mésOpcionsenvia un correu electrònic a mésOpcions

© 2018 Tots els drets reservats
Reps aquestes notícies perquè la teva adreça de correu electrònic està inclosa a la llista de distribució del butlletí de mésOpcions.
Si vols contactar amb mésOpcions o modificar les teves dades, envia’ns un correu a contacte@mesOpcions.coop.
Si vols deixar de rebre aquest butlletí, fes clic en aquest enllaç.

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial