Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Butlletí d’abril de 2018

960 640 opcions.coop

Àmbits de consum

Apadrina la teva unitat de convivència familiar i facilita el canvi a les alternatives ètiques de consum

A vegades passa que ets persona sòcia, vols canviar a les alternatives ètiques de consum, però la persona titular del contracte (de la llum, del telèfon o de l’assegurança) és una altra persona amb qui convius, i canviar el nom del titular pot arribar a ser un problema.Per ajudar-te a fer el canvi a les alternatives ètiques de consum, hem creat la unitat de convivència familiar. La unitat de convivència familiar són totes les persones adultes que conviuen en el mateix domicili. Si ja ets persona sòcia, les persones que convisquin amb tu es poden registrar com a membres de mésOpcions sense cap cost i, d’aquesta manera, es podran beneficiar de tots els avantatges de pertànyer a la nostra comunitat.

Apadrinar és molt ràpid i senzill. Només has de fer clic en aquest enllaç o fer clic en el botó de Fes-te sòci/a del web de mésOpcions i que la persona que convisqui amb tu indiqui les seves dades. En el desplegable que apareixerà, heu d’indicar “Unitat de convivència familiar” i en el camp que apareix a continuació, No. soci origen, s’ha d’indicar el nom complet i el NIF/NIE de la persona sòcia. Un cop complimentat i enviat el formulari, rebreu un correu electrònic de confirmació del registre i podreu consumir a través de mésOpcions amb els mateixos drets de consum que una persona sòcia.

Apadrina la teva unitat de convivència familiar i facilita el canvi a les alternatives ètiques de consum!

Per què contractar la llum amb Som Energia?

Recorda que, si ets de mésOpcions, pots contractar Som Energia sense haver de fer l’aportació de capital de 100 €.

Per Sant Jordi, alliberem els llibres!

Tens un llibre que ja no tornaràs a llegir? Vols que algú altre gaudeixi una lectura que t’ha encantat? Sovint tenim prestatgeries plenes de llibres que només acumulen pols. Amb el bookcrossing deixem que altres persones els descobreixin i, de passada, ajudem a estalviar recursos i a reduir el consum.Aprèn aquí com alliberar els llibres!

Les assegurances ètiques, en permanent evolució: el segell EthSI

El primer Fòrum Internacional de les Assegurances Ètiques es va celebrar el passat 15 de març a Barcelona. Hi va participar el president del consell rector d’Opcions de Consum Responsable i soci d’Arç Cooperativa, l’Alfonso Bolado. Durant la jornada es va constatar la permanent evolució i transformació de les assegurances ètiques per ampliar productes sense perdre l’essència i el compromís.

Durant el Fòrum sobre les finances ètiques també en les pòlisses, es va presentar un dels elements de valor més importants de les assegurances ètiques: el segell EthSI, el primer a Europa que certifica una gestió responsable i solidària. Com va explicar Sergi Salabert de FETS, “és una eina per facilitar a les persones consumidores l’elecció més responsable”. La presidenta d’aquesta mateixa organització, Maria Antònia Bartolí, va incidir en que “és imprescindible recuperar els valors originaris de les assegurances com la mutualitat, l’equitat i la transparència, però també incorporant els principis de les finances ètiques, de la democràcia i de la participació”.
Llegir més en aquest enllaç.

Fes-te persona sòcia de mésOpcions

Agenda – Passa’t a les alternatives ètiques de consum

Participa en alguna de les properes xerrades sobre les alternatives ètiques del canvi i del consum responsable, conscient i transformador i en l’Install Party que et facilita el canvi a les alternatives dins del mercat social, com Arç Assegurances, Som Connexió i Som Energia.

Porta els teus últims rebuts de la llum, del telèfon i de l’assegurança.

Dissabte 14 d’abril, tot el dia – 1a Fira de l’Economia Social i Cooperativa de les Terres de l’Ebre, Casa de Cultura, Ulldecona

Diumenge 15 d’abril, pel matí – Fira de Primavera de Navàs

Dissabte 28 d’abril, pel matí – Jornada d’empreses alternatives, Roda de Ter

De dijous 3 a diumenge 6 de maig – Biocultura 2018 – Palau Sant Jordi, Barcelona

Dissabte 5 de maig, pel matí – Fira de la cervesa artesanal de l’Arboç

Per un consum transformador

mésOpcions

Som una cooperativa integral de consum i de serveis amb l’objectiu de contribuir a la construcció de mercat social i de fomentar l’economia social i solidària.

Volem transformar el consum impulsant l’operativa de les cooperatives, les empreses de l’economia social i les entitats de finances ètiques. Projectes amb vocació de ser útils a la societat, d’oferir serveis de qualitat i de minimitzar el seu impacte ambiental i que fomenten la democràcia econòmica, el treball digne i la participació interna.

AbacusArç CooperativaBiciclotCelobert

COS cooperativa de salutDiva HogarFem EscalaFent País

Fiare Banca ÈticaSom ConnexióSom Energia

mésOpcions a facebookmésOpcions a Twitterweb mésOpcionsenvia un correu electrònic a mésOpcions

© 2018 Tots els drets reservats

Reps aquestes notícies perquè la teva adreça de correu electrònic està inclosa a la llista de distribució del butlletí de mésOpcions.

Si vols contactar amb mésOpcions o modificar les teves dades, envia’ns un correu a contacte@mesOpcions.coop.
Si vols deixar de rebre aquest butlletí, fes clic en aquest enllaç.
//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial