Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Promoció Fes-te sòci/a – Setmana Biocultura

132 132 opcions.coop

Durant els dies de fira de Biocultura, gaudeix dels avantatges de pertànyer a la nostra cooperativa de forma preferent. Dona’t d’alta com a persona sòcia en la setmana de Biocultura, des de dijous 3 de maig fins a dimecres 9 de maig, i gaudiràs dels avantatges de pertinença sense pagar la quota de manteniment en els primers sis mesos.
De forma habitual, per ser persona sòcia, has de fer una aportació de capital de 9 euros, un únic cop a la vida, i després contribuir a sufragar despeses de gestió de la cooperativa a través d’una quota anual de només 6 euros. Com a persona sòcia, gaudeixes del avantatges de pertinença i també podràs participar en l’assemblea de la cooperativa.
La promoció que fem vinculada a la fira de Biocultura dilata sis mesos el pagament de la quota anual de 6 euros. D’aquesta manera, en el moment de registrar-te com a persona sòcia, et domiciliarem l’aportació de capital de 9 euros i, al cap de sis mesos, et domiciliarem la quota anual de 6 euros. La data de domiciliació de la quota serà la data base a partir de la qual domiciliarem la quota anualment. Per exemple, si et dones d’alta el dia 3 de maig, et domiciliarem l’aportació de capital en els dies següents i la quota anual la domiciliarem el 3 de novembre. I a partir d’aleshores, cada 3 de novembre et domiciliarem la quota anual.

Com fer-ho?
Dona’t d’alta com a persona sòcia en aquest enllaç. Emplena amb les teves dades, indicant l’opció “Fira” en el desplegable que t’apareixerà i “Biocultura 2018” en el camp “Indica el codi de promoció de la fira” que hi ha a continuació. Acaba d’emplenar amb les teves dades i ho envies. Rebràs un correu de confirmació.

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial