Noticies de la cooperativa

La bicicleta, el millor transport públic
//
Facebook
Twitter
Instagram

La bicicleta, el millor transport públic

293 147 opcions.coop

La bicicleta, el millor transport públicLa Revista Opcions fa una anàlisi sobre els sistemes de bicicletes públiques, concretament els casos del Bicing (Barcelona), Girocleta (Girona) i Bicipalma (Palma de Mallorca).

Lluny del cas excepcional de la Xina, amb una presència d’1,9 milions de serveis públics de bicicletes en tot el país, els casos de Barcelona, Girona o Palma de Mallorca van arribar per quedar-se, ja fa uns quants anys. Cada vegada es fan més desplaçaments en bicicleta i aquesta opció és una de les més escollides.

Aquest article de Revista Opcions parla de la viabilitat i dels èxits i fracassos dels serveis públics de bicicletes.

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial