Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Impuls del cohabitatge i altres models de convivència

150 150 opcions.coop

La cooperativa Perviure i Opcions us convidem a l’activitat “Impuls del cohabitatge i altres models de convivència”. Serà el dimarts, 13 de novembre, de 18 h a 20.30 h.

Davant de les dificultats d’avui dia per accedir a un habitatge, mantenir-lo o poder pagar el lloguer, s’estan explorant noves vies. Diverses cooperatives de l’Economia Social i Solidària ja han fet alguns passos en aquesta direcció i ens proposen conèixer els models d’habitatge en cessió d’ús. És una pràctica molt estesa al nord d’Europa que està començant a agafar força en altres països.

Perviure i Opcions hem organitzat una trobada per visibilitar i presentar aquest model com una alternativa real als models d’habitatge més comuns. L’objectiu és crear un espai per donar a conèixer les alternatives a l’accés a l’habitatge i específicament les cooperatives d’habitatge en cessió d’ús. Donarem informació sobre aquest tema, resoldrem dubtes i generarem vincles entre les persones sòcies d’Opcions que estiguin interessades en aquest model d’habitatge no especulatiu, que comparteix els principis de l’economia social.

Les ponents seran Maria Josep Lázaro i Verónica Ramilo, de Perviure. Explicaran en què consisteix el model, què cal fer i què es necessita si es vol accedir a un habitatge d’aquest tipus, citaran exemples d’èxit, etc.

Us proposem fer una breu enquesta, tan sols són 6 preguntes de resposta molt ràpida. La podeu fer encara que no pugueu venir a la trobada, però és especialment interessant contestar-la si teniu pensat assistir-hi, us serà útil per començar a reflexionar sobre el tema. Aquest és l’enllaç.

Impuls del cohabitatge i altres models de convivència

DIA I HORA: Dimarts, 13 de novembre, de 18 h a 20.30 h

LLOC: Grup ECOS – Espai Polivalent (Carrer Casp, 43, baixos – Barcelona)

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial