Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Jordi Rojas: “construir comunitat, apostar per projectes cooperatius i ser punt de trobada”

150 150 opcions.coop

En Jordi Rojas, nou president d’Opcions d’acord les votacions de la darrera  assemblea, escriu aquest text.

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis,

El passat dissabte 2 de març vam celebrar l’Assemblea General Ordinària de la cooperativa i vam votar per escollir un nou Consell Rector, òrgan de govern de la cooperativa per mandat de la pròpia Assemblea. Fruit d’aquesta votació, vaig tenir l’honor de ser nomenat president d’Opcions pels propers quatre anys en representació de les sòcies de consum. Vull agrair-vos, en el meu nom i en el de la resta del Consell Rector, la confiança rebuda i transmetre-us el compromís de treballar, amb tota la il·lusió i capacitat, per assolir els objectius que col·lectivament ens encomaneu.

A Opcions diem que “el consum conscient és una eina molt poderosa que tenim al nostre abast per viure de forma més sostenible i sense contribuir a injustícies socials” i proposem, per a fer del consum aquesta eina, “construir comunitat, apostar per projectes cooperatius i ser punt de trobada entre persones consumidores i empreses de l’economia social i solidària”. Aquests han de ser els eixos que orientin la nostra feina.

Ens agradaria, però, fer-la acompanyades de totes les persones que creieu que formar part d’aquesta comunitat pot ser alguna cosa més que llegir-nos o gaudir dels nostres serveis.

Si teniu ganes de fer-nos propostes o de participar de les nostres activitats, feu-nos arribar els vostres missatges o les vostres inquietuds. Ens podeu escriure a consellrector@opcions.coop i compartir amb nosaltres tot allò que considereu d’interès per Opcions, el que us agradi i el que creieu que es pot fer millor. És només si ho fem entre totes que Opcions tindrà tot el sentit.

Gràcies de nou per la confiança i, com ens agrada dir-nos entre nosaltres, salut i alegria!!!

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial