Noticies de la cooperativa

//
Facebook
Twitter
Instagram

Fer el canvi, també amb les assegurances ètiques

150 150 opcions.coop

Sovint el món de les assegurances és força desconegut. Arç i Opcions us convidem a una trobada on podreu conèixer les dinàmiques de les empreses asseguradores i (re)descobrir les assegurances ètiques.

Com funcionen les companyies d’assegurances? Què són les assegurances ètiques? Quina diferència hi ha amb les mútues? Podem saber en què inverteixen els diners les assegurances que tinc contractades? Què és el segell Ethsi? Quina assegurança hauria de contractar?

Un munt de preguntes acostumen a planar sobre nostre quan creiem oportú contractar una assegurança. Arç i Opcions no només us volem resoldre aquests i altres dubtes, sinó que també volem presentar-vos, per si encara no les coneixeu, les assegurances ètiques.

Per això hem organitzat la trobada “Assegurances ètiques: feu el canvi” oberta a tothom que tingui interès en contractar una pòlissa, vulgui canviar de companyia o que, simplement, tingui ganes de conèixer altres opcions. La sessió tindrà una durada de 90 minuts i es dividirà en dues parts:

  1. Explicació i resolució de dubtes sobre les assegurances i concretament les ètiques
  2. Ens posarem en un possible escenari en què vulguem canviar d’assegurança per contractar-ne una d’ètica (vehicle i/o llar): com ho hem de fer? què necessitem? quins drets tenim?

Si voleu assistir a aquesta trobada, envieu un correu a comunicacio@opcions.coop indicant a l’assumpte “Vindré a la trobada d’assegurances ètiques”.

“Assegurances ètiques: feu el canvi!”

DIA I HORA: Dimecres, 28 de novembre, de 18 h a 19.30 h

LLOC: Grup ECOS – Espai Polivalent (Carrer Casp, 43, baixos – Barcelona)

//
Facebook
Twitter
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial